26-27-28 Ekim 2026'da İş Bankası ana sponsorluğu ve Kilit Hospitality ana partnerliğinde düzenlenen ATF26 Türkiye, 14 ülkede 303 yayın organında yayımlanan 2.006 haberle uluslararası basında geniş yer buldu. Haberlerin yayımlandığı mecraların aylık toplam ziyaret sayısı 300 milyonu aşıyor.













“Yedi yıl önce Antalya'da başlayan bu fuar bugün 9 dilde, 14 ülkede haber oluyor. Türk turizminin mesajı yalnızca Antalya'dan değil, Moskova'dan, Kahire'den, Madrid'den ve Berlin'den de duyuluyor. Bu görünürlük, bizimle birlikte yürüyen 30 basın sponsorumuzun ve fuarımızı haberleştiren tüm basın kuruluşlarının eseri. Türkiye için çalıştık ve Türkiye için buluştuk. Bu çabamızı dünyada görünür kılan tüm basın kuruluşlarına teşekkürlerimi sunuyorum. ATF27'de bu haritayı ve sayıları yeni pazarlarla hep birlikte büyüteceğiz.”
9. Uluslararası Antalya Turizm Fuarı (ATF27 Türkiye), 26-27-28 Ekim 2027 tarihlerinde turizm sektörünü yeniden Antalya'da buluşturacak.