2022 - AVANTAJLARI

ATF, inovatif yapısıyla alanının verimli iş-birliği, iş-fırsatı, iş-bilgi paylaşımı yapılabilecek olan profesyonel platformudur. Birebir alıcıyı ve ürün sahibini en kısa süreçte buluşturan ATF faaliyetlerine 2019 yılında başlayarak ,kısa sürede çok önemli mesafe kaydetti.


ATF‘ı sadece Türkiye Turizminin değil Dünya Turizm Endüstrisinin iddialı profesyonel fuarlarından biri olma yolunda 2019, 2020, 2021 yıllarında Covid gibi görülmemiş bir krize dönüşen süreçte dahi Dünya ölçeğinde çalışmalarına kesintisiz devam eden tek Turizm Fuarı oldu.


Ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerinin sezonun gelişmelerini değerlendirerek, birebir işbirliği fırsatları oluşturmak üzere bir araya geldiği ATF 2019 yılında 1.000 uluslararası 6365 turizm profesyonelini, 2020 yılında 500 uluslarası 1480 Turizm profesyonelini , 2021 yılında ise ‘Last Minute’ konseptiyle Nisan ayında 1200 uluslararası 3200 Turizm Profesyonelini , Ekim 26-27 tarihinde ise ATF ile 20 ülkeden 2000 uluslararası toplam 9843 turizm profesyonelini bir araya getirdi.


ATF ziyaretçi ve katılımcıları, oteller, ulusal ve uluslararası tur operatörleri, offline ve online seyahat acenteleri, konaklama tesisleri, havayolları, ulaşım firmaları, rekreasyon alanları, bilişim teknolojileri, gastronomi, hizmet ve finans sektörü gibi turizm sektöründe yer alan ve hizmet eden, sinerji yaratmayı hedefleyen turizm profesyonelleri ve kurumsal firmalarıdır.


ATF ile Antalya’da farklı pazar ve uzmanlıkları olan turizm acentelerinin, tur operatörlerinin, konaklama tesislerinin ve turizm endüstrisinin bileşenleri olan hizmet sağlayıcılarının profesyonelleri ile ilişkilerinizi pekiştirebilir, yeni ortaklıklar kurabilir ve işbirliği imkanı bulabilirsiniz.


İŞLETMELERİNİZİN ve bölgelerinizin hizmetlerini sunabilir, yeni sezona taze bir vizyon ile start vererek marka farkındalığınızı güçlü bir şekilde ön plana çıkartarak müşteri potansiyelini artırabilirsiniz.


ATF ile uluslarası katılım ve paydaşlarınızla sezonun son ve yeni sezonun ilk cümlelerini kuracaksınız.


Dünya da en çok Türkiye Oteline ve Türkiye ile birlikte tüm pazarlar ile çalışan seyahat acentesine ve aynı anda aynı mekanda farklı pazar operatörüne, Turizm sektörüne hizmet, bilgi değer üreten profesyonel kişi ve kuruma Antalya Turizm Fuarı ile ulaşabilirsiniz.


ATF konseptiyle inovaktifdir ve dünyada bir ilktir. Katılımcılarının tüm ihtiyaçlarını için anahtar teslim hizmet sağlar.


Bu sayede katılımcıları sadece işine ve ziyaretçilerine konsantre olarak markasının fuar faaliyetlerine, çalışmalarına odaklanabilir.


Fikir, iş ve Network üretmek için bir Türkiye salonunda hiç görmediğiniz kadar çok uluslararası seyahat acentesi ve profesyonel iş çözüm ortakları göreceksiniz.